Prosjekter


Mobilspillet Retris

Mobilspillet Retris

Retris er et mobilspill til Android. Spillet er inspirert av det klassiske spillet Tetris, men det er reversert. Poenget med spillet er å fjerne alle brikkene i riktig rekkefølge. Bommer du og fjerner en brikke under, taper du. Det arbeides nå med en versjon 2.0. til både Android og iPhone. Spillet er utviklet i Unity.

Nettsidetekst for Prodema

Nettsidetekst for Prodema

Her har vi i Kvad stått for nettsidetekst og søkemotoroptimalisering. Teksten måtte tilpasses det norske markedet, og produktinformasjon skulle balanseres godt med selskapsinformasjon. For å få en mer levende side skrev vi tre nyhetsartikler til nettsiden. Vi arbeidet også med pressedekning i fagblader for selskapet.

Bagel and juice

Bagel and juice

Bagel and juice ville oppdatere nettsiden sin, med et freshere design og bedre søkemotoroptimalisering. Dette arbeidet ble utført i samarbeid med Ole Marius Tørrisen. For Bagel and juice produserte vi ny nettsidetekst, nytt design og lagde en oversikt over relevante søkeord. Nettsiden skulle viser frem konseptet sunn fast-food med et friskt design og produktene i fokus. Siden ble utviklet responsivt, slik at den tilpasser seg både mobil og nettbrett.