Om oss


Vi i Kvad jobber med historieformidling, både gjennom tradisjonelle og digitale medier. Vi jobber etter mottoet «tydelig historieformidling i alle kanaler

Vi har stor tro på at alle bedrifter har noe å fortelle omverdenen, og at dette kan gjøres effektivt gjennom tilpassede virkemidler med en historie som fenger. Her kommer også navnet vårt fra, da Kvad er navnet på norrøne dikt. Vi er et lite, men kompetent team – som setter vår stolthet i at du som kunde skal stole på at alt Kvad levererer holder topp kvalitet.

Hvor holder vi til?

Vi holder til i Oslo og Hedmark, og vi har kunder fra hele østlandet. Det som kjennetegner våre kunder er at de ønsker å fortelle hvem de er til omverdenen. Vi har kompetanse innenfor IT, kommunikasjon og grafisk design. Dette gjør at våre kunder får løsninger som er brukervennlige, leservennlige og en fryd for øyet.

Selskapet driftes av Andreas Hanssveen og Ida Langdalen Kristiansen, begge fra Hedmark.

Hva kan vi gjøre for deg?

Programmering

Andreas har en bachelor i IT, som spillprogrammerer. Spill er en flott og unik måte å fortelle historier på, som får brukeren engasjert. Han jobber også med web- og appuvikling, og kan bidra med skreddersydde IT-løsninger for din bedrift. Kan dette være interessant for ditt selskap? Ta kontakt med Andreas på Andreas@kvad.no.

Kommunikasjon/PR

Ida har en bachelor i PR og kommunikasjon. Hun er kommunikasjonsansvarlig i Yrkestrafikkforbundet, og har tidligere jobbet som frilanser i PR-byrået Zynk og informasjonsrådgiver i Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune. For våre kunder har Ida ansvaret for kommunikasjonsarbeid som utvikling av strategier, webutvikling og arbeid med pressemeldinger. Hun jobber også som pressekontakt, produksjon til sosiale medier, tekstarbeid til nettsider og kursing i kommunikasjon. For noen av våre kunder fungerer Ida som en sparringspartner innenfor PR og ideutvikling. Er dette interessant for deg? Ta kontakt med Ida på Ida@kvad.no.

Grafisk design

For å kunne tilby skreddersydde og fullverdige løsninger samarbeider vi med grafisk designer Ole Marius Tørrisen, som også er fra Hedmark. Han sørger for at alt som leveres fra Kvad er en fryd for øyet. Ole Marius har erfaring med logo- og profilutvikling, brosjyrer, webutvikling, nyhetsbrev, oppsett av håndbøker og annet grafisk materiell. Ole kan kontaktes på ole@torrisen.no.